Budapest School Klub Szülőknek

Ahol hozzád hasonló szülőkkel együtt tanulhatsz arról, milyen iskolát szeretnél gyerekednek. Görgess lejjebb és tudj meg többet vagy jelentkezz most!

Inspiráló módszerek

amelyek képesek elindítani egy újfajta oktatásszemlélet útján

Praktikus tudás

hogy hogyan alkalmazd a gyakorlatban a hallottakat

Rugalmas

az online anyagoknak köszönhetően bármikor megnézheted, újranézheted, visszatekerheted a hallottakat, alkalmazkodunk a te időbeosztásodhoz

 

A Budapest School egyik alapelve, hogy mindenki tanuló: a gyerekek, a tanárok, a szülők, a teljes iskola, sőt még az alapítók is. Hiszen mi szülők sem tudjuk még pontosan, milyen oktatást érdemes nyújtani a gyerekeinknek ahhoz, hogy 2040-re boldog és kihívásokat megoldani képes felnőtté váljanak.

Ezért a módszereink, a tudomány mai állása, és az alternatív iskolák megközelítése iránt érdeklődő szülőket közös tanulásra hívjuk a szülők klubjába. Ami nem egy hagyományos előadássorozat lesz, hanem olyan élmény, amiről szerintünk az iskoláknak is szólnia kell: örömteli, egyéni különbségeket kiaknázó közösségi élmény.

 

TÉMÁINK


Mik azok a kompetenciák, amikről ma azt gondoljuk, hogy 2040-ben fontosak lesznek gyerekeink számára?
Hogyan tud leérettségizni az a gyerek, akit az esetek többségében saját kíváncsisága hajt és állandóan valami kompetenciáját fejlesztené?
Laza, megengedő iskolában hogyan lehet kemény vizsgákra felkészülni? Versenyistállóban mindenkinek teljesítményszorongása lesz, a Waldorfosok meg kedves kézművesek lesznek?
A szabad játék vs. írányított tanulás vitából hogyan lehet kilépni?
Szabadon engedhetjük-e gyerekünket egy tablettel?
Mitől fog tudni programozni a gyereked és mi van ha nem érdekli?
Együttműkődésre, csoportmunkára (főleg diverz csoportban) hogyan lehet felkészülni
Kreativitás, vezetői készségek hogyan fejleszthetőek
Lehet-e pénzzel, pirosponttal, kiabálással, inspiráló előadással egy embert arra motiválni, hogy kényelmetlenül sokat gyakoroljon? Lehet-e néha küzdős gyakorlás nélkül eredményt elérni?

STRUKTÚRA

A szülői klub a Budapest School modelljével működik: a tanuló szülők a csoportvezetők támogatásával maguk dolgozzák fel az általuk érdekesnek szánt témákat. Maximum 25 fős csoportokban 2 állandó csoportvezetővel. A csoportos munka pedig az általunk megosztott online anyagok alapján történik. A tanulócsoport akkor tud csak működni, ha együttműködő közösség alakul ki. Ezért a klubba kérünk csak akkor jelentkezz, ha minden alkalomra el tudsz jönni.

A szülői klubban résztvevők előnyt élveznek a Budapest School felvételei folyamatában. Introvertáltaknak is biztonságos környezet.

 

Az őszi klubindulásig még

00

nap

00

óra

00

perc

00

másodperc

Őszi egynapos klub

Csak napközben érsz rá? Akkor ez a klub csak neked szól. 2019. szeptember 17-én, kedden 9-17 óra között.

Őszi 4 alkalmas klub

Csak esténként érsz rá? Akkor várunk 4 héten át csütörtökönként 18-20 óra között szeptember 12-i indulással.

Ha szeretnél értesítést kapni a nyáron és ősszel induló Szülő Klub eseményeinkről, iratkozz fel itt!

Szülő Klub feliratkozás

Nézd meg a tavaszi klubunkat 2 percben

"Szükség van motiválásra? A tudás megszerzésének lehetőségén kívül mennyiben kell irányítani a tanulási folyamatot? Szülőként és tanuló tanárként a négy év alatt pont ezekhez a kérdésekhez jutottam el és végül arra jutottam, hogy megadok minden feltételt, hogy az erősségeiben támogassam a gyermekemet. Mára tök jól rajzol digitális táblával, saját magát motiválja és 13 évesen mondta ki, hogy ő olvasgatott és eldöntötte, hogy karaktertervező lesz. Alig várom a következő találkozót!"

Anna
Klub résztvevő

"Köszönet az ötletért, a szervezésért, nagyon különleges és pozitív élmény veletek lenni."

István
Klub résztvevő

"Nagyon kellemes csalódás nekem ez az egész klub. A párom nyomására fizettem be a díjat, és elég szkeptikus voltam, azt gondoltam, hogy ez is csak olyan részben hasznos időpocsékolás lesz, mint a "szokásos" tréningek. De kiderült, hogy nagyon is hasznos. Elkezdtem várni a heti tananyagokat, élvezem az együttműködést a csoportommal, és szombaton is tanultam olyan új dolgokat, amelyeket biztosan fogok használni a későbbiekben."

Erzsébet
Szülő Klub résztvevő
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.